Foreningen Frøslevlejrens Venners

Formålet med Foreningen Frøslevlejrens Venner er at støtte og bevare Frøslevlejren. I Frøslevlejren kan du dykke ned i forskellige spændende, dystre eller interessante dele af danmarkshistorien.
 

Frøslevlejrens ambition, arbejde og medlemskab

Frøslevlejrens Venner har ambitioner om at være med til at gøre dit besøg i Frøslevlejren til en endnu bedre oplevelse. Derfor arbejder de løbende med initiativer, der kan forbedre din oplevelse som besøgende i lejren. For eksempel arbejder de på at indføre en fælles informationsplatform, så du og andre besøgende hurtigt og nemt kan finde alle lejrens mange informative tilbud.

Foreningen har en bestyrelse bestående af fem bestyrelsesmedlemmer og en suppleant
– og du kan støtte foreningens arbejde ved at blive medlem af foreningen.

Du finder foreningens lokaler i Barak K7. Lokalerne er dog lukkede for offentligheden og åbnes kun op for medlemmerne i forbindelse med generalforsamlingen den 4. maj.

Du kan blive medlem som privatperson, forening eller virksomhed – og du kan læse om det og meget mere på foreningens egen hjemmeside. Som medlem betaler du kontingent og bidrager på den måde til Frøslevlejrens Venners formål.

Bliv medlem

Du kan blive medlem som privatperson, forening eller virksomhed – og du kan læse om det og meget mere på foreningens egen hjemmeside. Som medlem betaler du kontingent og bidrager på den måde til Frøslevlejrens Venners formål. Du kan blive medlem af foreningen ved at udfylde vores tilmeldingsblanket

 

Læs om vilkår for personligt og virksomhedsmedlemskab på foreningens egen hjemmeside 

 

Bliv medlem nu

Nyt fra Frøslevlejrens Venner

Hvert år omkring den 1. april udkommer bladet Nyt fra Frøslevlejren. Det udgiver Foreningen Frøslevlejrens Venner i samarbejde med Den Selvejende Institution Frøslevlejren.
I bladet kan du læse om arrangementer, og hvad der er sket i løbet af året i Frøslevlejren.

Læs mere om foreningens arbejde og medlemskab på Foreningen Frøslevlejrens Venners egen hjemmeside: www.froeslevlejrensvenner.dk og find her bladet Nyt fra Frøslevlejren.

KONTAKT OS
FOR YDERLIGERE INFO

Administrationen

H.A.J. Larsen
Hovedvejen 26, Vollum
6261 Bredebro
e-post: haj@vader.dk
Tlf.: 7471 0084/5151 5284

Sekretær

Mariann Bille
Am Autal 5 A
D-24398 Taarstedt
e-post: billepetersen@yahoo.dk
Tlf.: 0049 4622 1895219